ام پی دانلود

ام پی دانلود جائیست برای لذت بیشتر از اینترنت

ام پی دانلود

ام پی دانلود جائیست برای لذت بیشتر از اینترنت

دانلود - فیلم - اهنگ - گالری - آموزش - موبایل - اخبار - هنرمندان

۰

طرز تهیه پیراشکی فوری بسیار آسان و دلچسب

پیراشکی یکی از غذاهای ملی روسیه است که نامی عمومی برای غذاهای پخته یا سرخ‌ شده‌ ای می باشد که با مواد متنوعی تهیه و پر می شوند. این مواد متنوع می تواند از انواع مواد پیتزا تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد. خمیر پیراشکی می تواند از انواع خمیر ها تهیه و آماده گردد. یکی از انواع پیراشکی که بسیار هم پرطرفدار است پیراشکی است که به صورت شیرینی تهیه و با چای، شیر و یا قهوه سرو می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه پیراشکی فوری فوق العاده خوش طعم و آسان را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این پیراشکی به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

دستور آماده سازی پیراشکی

مواد لازم برای تهیه پیراشکی فوری:

تخم مرغ  یک عدد

شکر  نصف لیوان

آرد  یک و نیم پیمانه

ماست یا شیر  یک لیوان

وانیل  نوک قاشق چای خوری

بیکینگ پودر  یک قاشق مرباخوری پر

 

طرز تهیه پیراشکی فوری:

ابتدا ماست را در ظرفی ریخته و بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم سپس تخم مرغ، وانیل و شکر را به این ترکیب اضافه و با چنگال یا همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا پف کند. سپس آردی که از قبل الک کرده ایم را کم کم به آن اضافه و مخلوط می کنیم تا جایی که که غلظت مواد نه خیلی شل و نه خیلی سفت مانند ماست غلیظ هم زده باشد. حال در این مرحله داخل ظرفی گود روغن ریخته در حدی که روغن شناور باشد و آن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. دقت کنید که حرارت باید متوسط باشد. سپس با کمک قاشق یا ملاقه ای کوچک از مایه پیراشکی داخل روغن ریخته و آن را در روغن غلت می دهیم تا حالت گرد و دایره شکل به خود بگیرد و به صورت یکدست سرخ شود. در نهایت می توانید این پیراشکی را با پودر قند، شکلات، اسمارتیز، مربا و غیره تزیین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم:

  • با توجه به سلیقه خودتان می توانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.
  • بهتر است در تهیه پیراشکی از ماست شیرین استفاده کنید.
  • برای هم زدن مواد می توانید از همزن برقی نیز استفاده کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.