“اسنک مرغ” غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که در همه مواقع میچسبه و زمان اماده سازی این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 45 دقیقه است. این مقدار مناسب 6 نفر است.

مواد لازم برای اسنک مرغ

  • فیله مرغ    8 عدد 
  • فلفل دلمه   2 عدد
  • پیاز           1 عدد 
  • قارچ          400 گرم
  • پنیر  پیتزا    به میزان لازم 
  • نان تست  12 عدد
  • نمک و فلفل سیاه    به مقداری لازم
  • طرز تهیه اسنک مرغ

    برای شروع کار ابتدا  فیله ها را نازک برش بزنید.فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد کنید و قارچ ها را حلقه ای ببرید.

    سپس پیاز ها را با رنده ی درشت  رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود. کمی بعد فیله ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و  رنگ آن طلایی شود.

  • قارچ ها را  تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید.

    کف و روی دستگاه ساندویج سازتان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و در دستگاه ساندویج میکر را ببندید.

    حدود 3 تا 5 دقیقه بعد ساندویج های آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید.

    نکات تکمیلی در مورد اسنک مرغ

    اسنک مرغ جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
    اسنک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .