طرز تهیه هوموس غذای لبنانی

هوموس یا حمص یکی از غذاهای عربی بسیار پرطرفدار و خوشمزه در جهان است که مانند فلافل عربی ماده اصلی تشکیل دهنده آن نخود است. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به کشور لبنان است و جالب است بدانید این غذای خوشمزه برای ایجاد انرژی در بدن بسیار مفید است.

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد. در ادامه طرز تهیه هوموس را به شما آموزش می دهیم.


مواد لازم برای تهیه هوموس :

نخود پخته شده : 1 لیوان
سیر : 1 بوته
روغن ز یتون : 3 قاشق غذاخوری
ارده : 4 قاشق غذاخوری
نمک : 1/2 قاشق چای خوری
فلفل : به مقدار دلخواه
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
جعفری : برای تزئین 

مراحل تهیه هوموس :

1- سیر هایی که داشتین رو به مدت 1 ساعت با دمای 160 درجه سانتی گراد داخل فر یمذاریم تا سیر هامون حسابی نرم  و کبابی بشن . سپس سیر ها را از فر خارج کرده و پس زا خنک شدن پوست آن ها را میگیریم .
2- نخود را با چند لیوان آب داخل قابلمه یا ریخته و با حرارت ملایم میذاریم کامل بپزه و نرم بشه .
نکته : نخود را باید از شب قبل خیس کنید و چند بار هم آب نخود را عوض کنید .
3- نخود پخته شده را به همراه سیر ، آبلیمو ، ارده ، نمک ، فلفل و روغن زیتون داخل میکسر ریخته و مواد هوموس را کاملا با هم میکس می کنیم .
به همین راحتی هوموس ما آماده شد . هوموس را در ظرف مخصوص ریخته و روی آن را با نخود پخته شده و جعفری تازه تزئین می کنیم . 
امیدواریم از این آموزش لذت کافی را برده باشین و هوموس عربی رو در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید .