ام پی دانلود

ام پی دانلود جائیست برای لذت بیشتر از اینترنت

ام پی دانلود

ام پی دانلود جائیست برای لذت بیشتر از اینترنت

دانلود - فیلم - اهنگ - گالری - آموزش - موبایل - اخبار - هنرمندان

لازانیا غذای بسیار خوشمزه و محبوبی است اما برخی افراد به خاطر ملاحظات سلامتی که دارند از خوردن آن اجتناب می کنند. در این نوشتار با بازده همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا گیاهی با کدو و اسفناج که عطر و طعم بی نظیری دارد و برای سلامتی نه تنها مضر نیست بلکه بسیار مفید هم هست را بدانید.

لازانیا گیاهی

مواد لازم:

۱ بسته لازانیا

۱ شیشه سس گوجه فرنگی

۳ فنجان قارچ خرد شده

۱ عدد کدو با اندازه‌ی متوسط که به قطعات نازک بریده شده است

یک دوم بسته اسفناج تازه

پنیر دلخواه

بادام هندی به میزان دلخواه

طرز تهیه لازانیا گیاهی

۱. ابتدا از قبل پنیر را آماده کنید. بادام هندی‌ها را در یک کاسه آب به مدت ۴ ساعت بخیسانید. اگر ضیق وقت دارید، آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب بسیار داغ بخیسانید.

۲. آب بادام هندی‌ها را بگیرید و آن ها را با آب لیمو، نمک ، پودر سیر، آب و روغن زیتون فرابکر درون ظرف بریزید. آنقدر آن‌ها را مخلوط کنید که به مخلوط بسیار نرم و صافی به دست بیاید.

۳. سپس سبزیجات را آماده کنید. قارچ‌های را خرد کنید. کدو را به قطعات ریز دربیاورید.

۴. قارچ‌ها را درون یک تابه‌ی بزرگ قرار دهید و چند قاشق روغن زیتون فرابکر و کمی نمک به آن اضافه کنید. شعله را روی حد متوسط بگذارید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه – بدون هم زدن – باقی بماند. این کار کمک می‌کند مایع اضافی را از قارچ‌ها بگیریم تا خیلی شل و ول نباشند. آن‌ها را هم بزنید و سپس از ماهیتابه خارج کنید.

۵. سپس، کدو را  به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا به آرامی پخته شود. آن را از روی ماهیتابه بردارید.

۶. برای درست کردن لازانیا، راحت‌ترین کار آن است که تمام مواد لازم را روی پیشخوان قرار دهید. کدو، قارچ، و کدو سبز را در ظرف‌های مجزا قرار دهید. بچه اسفناج‌ها را نیز روی پیشخوان قرار دهید. یک قاشق برای کشیدن سس گوجه و «پنیر» بادام هندی آماده کنید.

۷. با ریختن یک لایه سس گوجه ته ظرف ز آغاز کنید.

۸.  سپس یک لایه لازانیا قرار دهید. با توجه به شکل ظرفتان شاید مجبور شوید کمی از لازانیا را را به قطعات شبیه به هم بشکنید تا با اندازه‌ی ظرف دارای انحنا متناسب شوند.

۹. یک لایه «پنیر» بادام هندی اضافه کنید. یک لایه لازانیا روی آن بگذارید و سپس سس گوجه بیشتری روی آن بریزید و پخش کنید.

۱۰. این را دوباره تکرار کنید تا لایه‌های بیشتری تشکیل شود. سس گوجه را روی لایه‌ی فوقانی لازانیا ها بریزید. سس اضافی برای پیشگیری از خشک شدن لازانیا مفید است.

۱۱. ظرف را روی شعله(یا در ماکروفر ) قرار دهید تا بپزد و سپس با مواد دلخواه تزیین و سرو کنید.


آقای محسن موسوی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.